3-0 50 min Näset

Match mot serieledarna en härligt sommarkväll på en fantastisk fin gräsmatta.
Laget: Hampus - Patrik, Wallnér, Hultenius, Nikki - Andreas, Petter, Anders - Abde, Ferna, Jompa
På bänken: Kevin, Savane

Näset börjar bäst utan att skapa några chanser. Efter ett par minuter kommer vi i anfall och Anders vinner en nickduell, bollen hamnar som Jompa som inte får till skottet och målvakten räddar. Strax efter slår Näset en boll över vår backlinje som Wallnér missbedömmer något och Frantzich blir fri och försöker runda Hampus men han räddar. Näset för spelet och vi försöker kontra. Vi har några fina perioder men skapar inte några vassa chanser. Näset har ett antal bra anfall men vi får bort bollen i sista stund, bl.a. slänger sig Patrik och täcker ett skott med axel/huvud. Näset vinner boll på mittfältet och ställer om. De slår in bollen från vänsterkanten men bollen går ut mot sidlinjen och enligt flera spelare är bollen ute ca en decimeter men domaren låter spelet fortgå och bollen spelas in framför målet där Näsets forward är först på bollen och styr bollen i mål. Ett par minuter efter 1-0 kommer Näset i en ny omställning på sin vänsterkant och bollen går till Frantzich som vänder bort sin försvarare och skjuter, Hampus är på bollen men kan inte styra ut den.
0-2 i paus är väl rättvist men vi har inte gett upp.
Vi börjar andra halvlek bättre och jämnar ut spelet men Näset är farliga när deras forwards får bollen. Efter 5 minuter får Frantzich bollen på mitten av vår planhalva och skjuter ett bra skott som studsar framför mål och Hampus är inte riktigt på tårna och släpper in 3-0. Matchen känns mer eller mindre avgjort men vi krigar på och har lika mycket av spelet men har svårt att skapa farliga målchanser. Hampus tar revanch med råge för 3-0 målet. Han tar 2-3 frilägen och gör en kanonräddning på ett hårt skott bara ett par meter från honom.
Matchen slutar 3-0 till Näset som vinner rättvist.